Goldcare label

goldcareOtium Care vindt het belangrijk dat u met een gerust hart voor ons kiest. Daarom staan we erop dat onze zetels beantwoorden worden aan specifieke criteria die ons uniek maken in de sector.

Om deze criteria concreet te maken hebben we het Goldcare label ontwikkeld, met volgende invalshoeken:

 

  1. Mechanische en elektrische duurzaamheidstesten: elke zetel wordt getest volgens EN16139 – extreme use – level 2. Dit wordt uitgevoerd in samenwerking met Wood.be
  2. Testen door gebruikers en zorgverleners: elk type zetel wordt getest door  oudere mensen, mensen met specifieke zorgnoden en zorgverleners. Het is door permanent te blijven luisteren naar hen dat Otium Care zijn gamma  gericht wil bijsturen en verder zal uitbouwen naar de toekomst. We doen dat in goede samenwerking met Happy Aging.
  3. Universal design én individu gericht: Elke zetel start met het uitgangspunt dat ze multifunctioneel moeten zijn, geschikt voor velen, maar dat ze ook steeds aangepast kunnen  worden aan specifieke noden en verwachtingen. Hiervoor is er een breed gamma aan opties en mogelijkheden, in functionaliteit en in afwerking.
  4. Interne testen: Elke stof of kunstleder wordt zorgvuldig geselecteerd, geanalyseerd en gecontroleerd/getest voor gebruik, zowel vanuit het perspectief van reiniging als vanuit goede hygiëne.